Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Het Wagenings Wijngoed is een kleinschalige, biologische wijngaard van 2,3 ha. Wij telen verschillende druivenrassen voor heerlijke wijnen en sap. Dit doen we met vrijwilligers, met veel toewijding en plezier. Er is veel aandacht voor de vitaliteit van de planten en die van de medewerkers.

Naast teeltwerkzaamheden en het coördineren van vrijwilligers bestaan onze werkzaamheden ook uit verkoop van onze wijnen en de organisatie van evenementen in de wijngaard (proeverijen, rondleidingen, bedrijfsuitjes, trouwerijen etc.). Daarnaast onderzoeken wij de mogelijkheid om de wijngaard door te ontwikkelen naar biologisch dynamische teelt of een permacultuur systeem.

Voor het seizoen maart – oktober 2020 zoeken wij een stagiair, die geïnteresseerd is in biologische druiventeelt, het aansturen van vrijwilligers en actief wil meehelpen om vernieuwende ideeën voor de wijngaard verder uit te werken.

 

Esther Schoenmaker
Bedrijfsleider Wijngaard
Stichting Wagenings Wijngoed

tel: 06 - 111 365 62

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel