Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Warmoes2Warmoes is een historische tuinderij waar groente  (kleine hoeveelheden van veel verschillende soorten) en (klein- en hoogstam)fruit wordt geteeld. We zijn een goede doelenstichting en werken voor de groente en fruitteelt met vrijwilligers. Daarnaast hebben we ook een bloemenpluktuin. Hiervoor zoeken we een stagiair die de coordinatie van de vrijwilligers, taakverdeling, planning, zaaischema etc. van de bloementuin op wil pakken in afstemming met de coordinator van de groenteteelt bij ons.

 

We bieden een gezelllige werkplek met veel ruimte voor eigen inbreng en aanpak. Ook is intervisie met andere bloemenpluktuinen een optie. Wel is een redelijke mate van  zelfstandigheid een vereiste gezien de organisatiestructuur van de Stichting en de niet altijd tot in detail gaande kennisniveau van de vrijwilligers.

Naast ruimte voor een stagiair in de bloemenpluktuin is  er eventueel ook ruimte voor een stagiair voor de groenteteelt of kleinfruit.


Barbara Hine - Warmoes

06 15481504

Bereikbaar: ma, woe, do, vrij

Café en winkel open: woe t/m zondag (doordeweeks 10-16u en weekend 10-17u)

Warmoes1

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel