Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

grootbrandenborg1Op zoek naar een inspirerende stageplek? Kleinschalig melk- en vleesveebedrijf Groot Brandenborch heeft plaats!

Op kleinschalig biologisch boerenbedrijf Groot Brandenborch vindt een veelheid aan activiteiten plaats: er wordt gemolken, jongvee opgefokt, stierkalveren ge-ost en grootgebracht voor de slacht, varkens opgefokt en geslacht, kippen gehouden voor de eierproductie en de slacht, weides bemest en onderhouden, rundvlees, spek en ham gepekeld, gerookt en gedroogd, groente en fruit gekweekt, yoghurt, hangop en kefir gemaakt en er is een boerderijwinkel. In de winkel verkopen we producten van eigen erf, aangevuld met groente, fruit en droogwaren van de (regionale) biologische groothandel.

 

grootbrandenborg2We werken met veelal traditionele technieken en regionale rassen. Ook proberen we de natuurlijke kringloop zoveel mogelijk op te zoeken, te benutten en te stimuleren. De mest van de dieren voedt de tuin, de weilanden en de fruitbomen. De bijen zorgen voor de bestuiving. Groente, fruit, gras en hooi voedt mens en dier. Alles grijpt in elkaar. De kennis en ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan dragen we met veel plezier uit. Regelmatig ontvangen we schoolkinderen en bieden stagiair(e)s en andere geïnteresseerden een leer-werkplek. Lijkt het je leuk om een periode met ons mee te draaien? Neem dan contact op met Arjan Wijnstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel: 06 51423744

 

groot2 

groot4

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel