Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

MontetesaNa mijn studies tropische en ecologische landbouw en jarenlange interne fulltime banen op boerderijen wilde ik het liefst zelf boer worden. Toen had ik geen geld, en geen land. Nu, na 20 jaar, heb ik geld en het volgende bij elkaar. We zoeken nu nog een jong stel of groepje zonder geld, maar met heel veel zin om eigen bedrijf te beginnen in Italie?  Steekwoorden; bestaand voedselbos van 2 ha verder uitbreiden met meer fruitsoorten, mogelijkheid tot kleinschalige dierhouderij, locatie Terra di Canossa, Monte Tesa. Bodemsoort: kalkrijke klei. Klimaat, kort sneeuw in de winter, verder weinig wind en een warme zon.

 

 

Buren; permacultuur op 6 ha, stro leembouw, antieke graanteelt.  Wij stellen ons voor dat je bijna zonder geld, maar met veel enthousiasme je eigen bedrijf wil opbouwen.

Spreekt dit je aan? Bel graag (in NL) 072 507 11 51.

Groeten Micha en Rascha 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel