Ruud-Hendriks-3

Warmonderhof wordt geregeld benaderd voor lezingen of workshops over biodynamische landbouw en alles wat daarmee samenhangt. Onze docenten zijn gewaardeerde deskundigen op het gebied van groenteteelt en veehouderij, het dynamische

in de landbouw, mineralen, werken met aandacht, bedrijfsinrichting en antroposofie, stadslandbouw en zorglandbouw. Zo verzorgden we tijdens de Winterconferentie van de Vereniging voor biodynamische landbouw een programmaonderdeel over onze antroposofische visie op voedselkwaliteit en de invloed van preparaten. Tijdens de Stoffendag, georganiseerd door de Antroposofische Vereniging in Zeist gaven we een lezing over de kwaliteit van de stoffen kalium en natrium. Wat doen die stoffen in de fysiologie van plant, dier en mens; chemisch, mechanisch en spiritueel? Het was de afsluiting van een winter-werkgroep waarin we als landbouwdeskundigen participeerden, samen met een geoloog, een scheikundige, een bodemkundige en een arts. Op 14 juni is Ruud Hendriks spreker op de Members’ Assembly van Demeter Internationaal op de Fruittuin van West in Amsterdam, om te spreken over stadslandbouw.
Onze docenten zijn vaker beschikbaar voor lezingen over onderwerpen die te maken hebben met biodynamische landbouw. Wanneer je een vraag hebt hierover, stel hem dan aan teamleider en docent bodemvruchtbaarheid, Ruud Hendriks: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel