20190315_173854

Maar liefst 64 ouders, grootouders en een enkele broer of zus van onze eerstejaars studenten waren vrijdag 15 maart te gast op onze school en boerderijen voor de jaarlijkse Ouderdag.

Ze maakten nader kennis met leraren, boeren en medewerkers van Warmonderhof en ook presenteerden de studenten hun ‘Droombedrijf’.

 

Op Warmonderhof wordt geleerd, gewoond en gewerkt op biologisch-dynamische grondslag. De ouders gingen daarom de klas in voor een lesje 'wat is nou precies biodynamisch?’. Daarna namen de boeren hen mee voor een excursie over hun bedrijven en het erf en ook de Woonderij hield open huis. De hal van de school was de plek voor de tentoonstelling van de eerstejaars met hun plannen, flyers en maquettes van hun 'Droombedrijven': de bedrijven zoals zij die in de toekomst graag zouden willen opbouwen. Tenslotte kookte de Hofbrigade een heerlijke maaltijd. Met maar liefst 120 eters zaten we aan tafel voor een gezellige afsluiting van de dag. Met als grande finale natuurlijk 'Het Warmonderhoftoetje'.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel