Summerofsoil-1

Een zomer vol cursussen en lezingen, een congres en een tentoonstelling over de levende bodem. Dat is de Summer of Soil. Tussen 31 mei en 31 oktober is onze Amsterdamse leslocatie De Fruittuin van West het kloppend hart van bodem-minnend Nederland.

Het doel van de Summer of Soil is: kennis bieden en daarmee de bodembeweging in Nederland verbreden en verdiepen. Het programma wordt binnenkort online gezet op www.summerofsoil.nl.  

Nieuwe technieken en ideeën

Onder de titel Summer of Soil biedt de organisatie Common Soil deelnemers de mogelijkheid zich aan te sluiten bij een groeiende groep van bodembewuste consumenten en pioniers en zich te verdiepen in specifieke bodem-verbeterende technieken en ideeën. Zo wil Common Soil gezamenlijk de transitie naar een regeneratieve landbouw versnellen. Warmonderhof is ook partner in deze 'kenniszomer', door haar expertise op het gebied van bodemvruchtbaarheid te delen met het publiek. Op de Fruittuin van West kun je behalve gastlessen en korte cursussen ook de tentoonstelling De Aarde Leeft bezoeken. Eveneens is er een congres gepland over Regeneratieve Landbouw. De Summer of Soil borduurt voort op de Zweedse Summer of Soil in 2013 en het Internationale Jaar van de Bodem in 2015. Common Soil nodigt met deze nieuwe editie bodem-minnend Nederland uit om gezamenlijk een volgende stap te nemen. Hou hun website in de gaten voor het cursusaanbod!

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel