RickHuisin

In de serie 'Waar komen afgestudeerde Warmonderhoffers terecht?': oud-Warmonderhofstudent Rick Huis in 't Veld, van De Melkbrouwerij heeft 4 juli samen met nog drie partners de ontwerpprijsvraag afdeling Overijssel van Brood en Spelen gewonnen met het Project Melk en Noot.

Dit project introduceert een natuurinclusief landbouwsysteem, waarbij er een combinatie wordt gemaakt van stripgrazen en eetbare, productieve houtwallen. Hiermee ontstaat een recreatief aantrekkelijk en fijnschalig cultuurlandschap, een verhoging van de biodiversiteit en een verrijking van lokale producten. Zo willen de bedenkers samen een gezond landschap achterlaten voor volgende generaties.

Brood en Spelen is een landelijke ontwerpprijsvraag voor nieuwe perspectieven voor het platteland. De jury, onder voorzitterschap van Rijksbouwmeester Floris Alkemade en Rijksadviseur voor het Landschap Berno Strootman, heeft acht winnaars in Brabant geselecteerd en acht in Gelderland en Overijssel. De winnaars gaan de komende maanden hun plannen verder uitwerken. Daarvoor ontvangen zij ieder een bedrag van 25.000 euro exclusief btw. Ook krijgen zij een coach van de provincie en deskundige ondersteuning. Voor een indruk van het projec. bedrijf van Rick In 't Veld. 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel