Oud-deeltijdstudent Stijn Costermans speelt zichzelf in de picture met zijn Groentenakker in Odijk. Met inzet van inventief bedachte en zelfontwikkelde zaai-, poot- en wiedapparatuur heeft hij de grond daar omgetoverd in een waar groenteparadijs. Costermans wil mensen zo kennis laten maken met de enorme diversiteit aan smaken, kleuren en geuren die er bestaan. Hij geeft zijn groenten de tijd om te groeien en om smaak te ontwikkelen. "Want", zo stelt Costermans, "Is smaak, na gezondheid, niet het allerbelangrijkst? " Hij ontving voor zijn initiatief op 10 december de 2e Slow Food Utrecht Stimuleringsprijs. Kijk op zijn website of lees het hele artikel op Biojournaal.

Foto: Biojournaal

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Vacaturebank

stages
banen
vrijwilligerswerk

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel