Nieuwbouwvanafhetland2-220916web

De bouw van de nieuwe studentenwoningen op Warmonderhof vordert gestaag. Met man en macht werken de bouwvakkers aan het voltooien van de huizen. Inmiddels zijn de huizen letterlijk 'onder de pannen' en worden de ramen erin gezet. De nieuwbouw sluit qua architectuur mooi aan bij de bestaande bouw op Warmonderhof. Straks heeft de school plaats voor maar liefst 130 voltijdstudenten die permanent op Warmonderhof wonen. Daarbij biedt Warmonderhof dagelijks slaapplek aan twintig deeltijdstudenten die les hebben op tweedaagse basis.

De eerstejaars kijken uit naar het moment dat ze in hun nieuwe kamers kunnen trekken en zichzelf een thuis kunnen maken op het erf naast de school. 

Wonen is een belangrijk onderdeel van de onderwijsfilosofie van Warmonderhof. Door zich te verbinden met de grond waarop ze telen, leven de studenten heel letterlijk en van heel dichtbij mee met de seizoenen op de boerderij. Het zorgt dat ze een stevige basis krijgen voor een leven als biologisch-dynamisch melkveehouder, groenteteler, akkerbouwer of fruitteler. 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel