PlantenwebEDE/DRONTEN - Van alle Agrarische Opleidings Centra (AOC) zijn de mbo’ers van Groenhorst, zoals Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen, het meest tevreden over hun school. Dat blijkt uit de resultaten van de JOB-monitor 2016. Teamleider van Groenhorst Dronten Warmonderhof, Ruud Hendriks, noemt de onderzoeksresultaten een ´erkenning van onze inzet voor een veilige, prettige, vakinhoudelijke leeromgeving´. 

Via de JOB-monitor wordt tweejaarlijks landelijk de tevredenheid van mbo-studenten gemeten. Mbo’ers van Groenhorst geven hun school een rapportcijfer 7,2 en hun opleiding een 7,3. Daarmee komt Groenhorst op de ranglijst van ROC’s respectievelijk op de tweede en eerste plaats te staan.

Verbeteren onderwijs
JOB staat voor Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs. Studentenraden, scholen en beleidsmakers gebruiken de onderzoeksresultaten uit de monitor om het mbo-onderwijs te verbeteren. Dat op school een studentenraad aanwezig is, is bij 72 procent van de Groenhorst studenten bekend. Landelijk is dat 55 procent. Op het aspect ‘sfeer’ en ‘veiligheid’ geven de studenten aan dat zij voor meer dan 75 procent tevreden zijn. Studenten bij Groenhorst zijn ook erg tevreden over het gebruik van internet en een computer als dat nodig is voor school. Daarnaast zijn ze erg tevreden over het leren op de stageplaats en de begeleiding door het leerbedrijf tijdens de stage.

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel