Introweek2015600breedGroenhorst Dronten Warmonderhof is maandag 31 augustus begonnen met vijftig eerstejaars in de voltijdopleiding. Over twee weken starten ook nog ruim honderd eerstejaars in de deeltijdopleiding. Een van de deeltijdklassen wordt georganiseerd in Amsterdam.

De groei van de school zette de afgelopen jaren gestaag door. Er zijn deze zomer studentenwoningen bijgebouwd om alle voltijdstudenten te kunnen huisvesten. Van maandag 31 augustus tot en met zondag wordt de introductieweek gehouden met allerlei spelen (foto) en de Open Boerderijdag op zondag 6 september, waar de voltijdstudenten zullen meehelpen.

De deeltijdopleiding is vanaf dit jaar anders van opzet dan voorheen. Er worden in deze tweejarige opleiding keuzedelen aangeboden: Stadslandbouw, Zorglandbouw en Verdieping plant/vee. De Stadslandbouwvariant wordt niet alleen in Dronten, maar ook in Amsterdam aangeboden op de Fruittuin van West, het bedrijf van Wil en Lisan Sturkeboom, die lang in Dronten de Warmonderhof Boomgaard hebben gehad.
De voltijdstudenten wonen op het terrein rondom de school en werken dagelijks op de schoolboerderijen. De deeltijdstudenten lopen elders stage en komen alleen voor de lessen naar Warmonderhof.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel