In de maatschappij is momenteel een ontwikkeling waar te nemen naar duurzamer, verantwoorder eten en naar het zelf verbouwen van voedsel. Warmonderhof speelt daarop in door in haar tweejarige opleiding BD-landbouw het keuzedeel Stadslandbouw aan te bieden, dat zich specifiek richt op het telen in of nabij de stad. Deze opleiding wordt behalve in Dronten, ook in Amsterdam aangeboden.

De reden: veel studenten komen uit het westen van het land. Ook heeft Warmonderhof de unieke mogelijkheid, les te gaan geven op stadslandbouwbedrijf Fruittuin van West van Wil en Lisan Sturkenboom, waar op het erf een leslokaal is gerealiseerd. Zo kunnen theorie en praktijk direct gekoppeld worden.
De opleiding in Amsterdam wordt gegeven op dinsdagen van 10.00 tot 20.00 uur en start op 15 september. In Dronten wordt hij maandag-dinsdag om de week aangeboden, of wekelijks op woensdag.

Meer informatie bij opleidingen.

 


Warmonderhof organiseert in augustus twee infodagen. Aanmelden daarvoor is verplicht.
Dinsdag 25 augustus - Amsterdam

Locatie: Fruittuin van West, rondleiding en info over de opleiding Stadslandbouw.
Donderdag 27 augustus, in Dronten
Locatie: Groenhorst Dronten Warmonderhof, rondleiding en info over alle opleidingen in Dronten en Amsterdam (Stadslandbouw, Zorglandbouw, Verdieping plant/vee). Er is ook een voltijdopleiding voor jongeren.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel