VignetjeTopopleiding2015VignetjeBesteAOC2015
Groenhorst is voor het zesde opeenvolgende jaar verkozen tot de beste MBO-groenopleiding van Nederland. De locatie van Groenhorst in Dronten, de Warmonderhof, is de enige agrarische opleiding voor biologisch-dynamische landbouw in Nederland. Warmonderhof is door de MBO-keuzegids beoordeeld als topopleiding binnen het vakgebied Agroproductie.

.

Erkenning kwaliteit
De benoeming kan worden beschouwd als een prachtige erkenning van de kwaliteit van Groenhorst als geheel en van Warmonderhof als topopleiding in Dronten.
Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen leidt mensen op tot biologisch-dynamisch boer, een vorm van boeren waarbij sociaal verantwoord ondernemerschap centraal staat. Warmonderhof is een vierjarige opleiding waar studenten kunnen leren voor biologisch-dynamisch tuinder, veehouder, akkerbouwer of fruitteler. Het is ook de opleiding waar ze in twee jaar deeltijd stadsboer of zorgboer kunnen worden. In deze tijd waarin gezonde voeding, zorg voor natuur, milieu en mens steeds belangrijker wordt, kent Warmonderhof een stormachtige groei.

Keuzegids
De MBO-Keuzegids publiceert elk jaar een onafhankelijke beoordeling van de kwaliteit en van de verschillen tussen de vele mbo-opleidingen die er zijn. Dit gebeurt op basis van onderzoek onder studenten en op basis van gegevens van de onderwijsinspectie. Groenhorst valt al voor het zesde jaar achtereen in de prijzen. Het mbo is onderdeel van de Aeres Groep en heeft vestigingen in Almere, Barneveld, Dronten, Ede, Emmeloord, Nijkerk en Velp. Daar biedt zij mbo-opleidingen dier, stedelijke leefomgeving, groen, bloem, (agrarische) techniek, voedselproductie en voedselverwerking, teelt en biologisch-dynamische land- en tuinbouw aan.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel