2019-Zwolle-(5)

Zwolle was de bestemming van het jaarlijkse personeelsuitje van de medewerkers van Aeres Warmonderhof en Stichting Warmonderhof. In een zonovergoten Hanzestad kregen zij een monumentalebomen-wandeling door gids Bernadet van der Veen van Er uit. Waarom staan bepaalde bomen op bepaalde plekken in de historische binnenstad? Wat kun je daaruit aflezen?

Over ‘de Porsche’ onder de bomen, de rode beuk. Over de lang groenblijvende Els, die de loop van een verdwenen riviertje volgt, over de armoede aan groen in arme delen van de stad, tot op de dag van vandaag. Over de Linde als boom van Freya, al eeuwenlang geplant ter bescherming van huis en haard.
Na de bomenwandeling en een lunch in het lommerrijke Park Eekhout was er de keuze uit drie:
Museum de Fundatie met exposities van Charlotte van Pallandt - één van de eerste vrouwelijke beeldhouwers in ons land die zich volledig wijdde aan de beeldhouwkunsten - en kunstschilder Michael Triegel - met renaissancistische schilderijen met eigentijdse twist.
The Great Escape: puzzelen en zoeken naar clous om te ontsnappen uit de escape room.
Keuze drie: rondvaren en lummelen in de binnenstad.
Ter afsluiting werd met zicht op de zakkende avondzon gedineerd aan de mooie Thorbeckegracht bij binnenvaartschip Bistro de Kwaak

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel