Aanvang: 20.00, Hofzaal, Wisentweg 12 Warmonderhof
Door: Ronald van Marlen

Wat gebeurt er met je uitgangspunten als jouw bio-bedrijf groeit binnen een gangbare, groeiverslaafde markt? Het Europese bio-landbouwprincipe is gebaseerd op vier pijlers: gezondheid, ecologie, eerlijkheid en zorg. De armoedige realiteit is dat bio nu slechts ‘wat minder gif betekent’.  Waar blijft de rest? 

Hand in eigen boezem: wil de biologische sector blijven vernieuwen of is ze trots op het gangbaar-worden? Ronald van Marlen draait al ruim dertig jaar mee in de bio- en bd-landbouwwereld. Als eigenaar van bio roodfruitbedrijf Toppas Organic in Servië en als bestuurder bij Bionext, Stichting EKO-keurmerk, Stichting Demeter en de internationale OPTA.

Over Warmonderhof Avondklassen

De Warmonderhof Avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Aan gasten van buiten Warmonderhof wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof en Aeres MBO Dronten Warmonderhof, het opleidingscollectief voor biodynamische landbouw. In de agenda op de website staan alle ingeplande avondklassen vermeld.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Nieuws
Open dagen
Avondklassen

Vacaturebank

stages
banen
vrijwilligerswerk

Bedrijvendatabase  
Warmonderhoffers

 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel