Door: Melanie Lauwaert en Hannes de Bonte

Aanvang: 20.00 uur

De ontwikkeling van kunstmatige intelligentie stelt de mens voor een grote uitdaging. Wat betekent het om waarlijk mens te zijn? Zijn er nog andere mensbeelden dan het pure materialistische? Een internationale onderzoeksgroep van jongeren buigt zich over deze vraag. Deze jongeren werden geraakt door het boek 'Humanity’s last stand' van de Filipijnse activist en antroposoof Nicanor Perlas. De biodynamische landbouw, met haar antroposofische grondslag, kan volgens Perlas een strategische rol spelen voor het mens-zijn in de (nabije) toekomst. 

Student Warmonderhof Hannes Bonte en kunstzinnig therapeut Melanie Lauwaert maken deel uit van de onderzoeksgroep en vertellen ons over hun zoektocht. Er is veel ruimte voor interactie deze avond.

Over Warmonderhof Avondklassen

De Warmonderhof Avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Reserveren is niet nodig. Aan gasten van buiten Warmonderhof wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof en Aeres MBO Dronten Warmonderhof, het opleidingscollectief voor biodynamische landbouw. In de agenda op de website staan alle ingeplande avondklassen vermeld.  Voor alle Avondklassen geldt: aanvang: 20.00 uur. Adres: Warmonderhof, Warmonderhofzaal, Wisentweg 12, Dronten. 

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Nieuws
Open dagen
Avondklassen

Vacaturebank

stages
banen
vrijwilligerswerk

Bedrijvendatabase  
Warmonderhoffers

 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel